fbpx
Salon Elize - Sint-Jansklooster | CENZAA Salon
10179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10179,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

CENZAA Salon

Trots op Cenzaa!

De wereld van Cenzaa: huidverbetering & wellness
Ervaar jouw schoonheid.

Hoe zorgt u voor structurele verbetering van beauty, health, mind en happiness? Deze vraag heeft u zichzelf waarschijnlijk wel eens gesteld. Een stralende, gezonde huid dat is wat u wilt!

Elize neemt u graag mee in de wereld van Cenzaa. Een wereld waar u het warme Cenzaa gevoel zult ervaren. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid.

U maakt kennis met het unieke belevingsprogramma gericht op intensieve huidverbetering.

Kies voor een gezonde & stralende huid, niet alleen nu maar ook voor in de toekomst!

Huidexpert

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Als gediplomeerd Cenzaa Huidexpert adviseert ik u graag. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

De Cenzaa doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten maken gebruik van het beste van twee werelden! het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

Ons gezamenlijke doel: samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Een unieke geurreis.

Een behandeling in onze salon start altijd met het welkomstritueel, dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw mood en huidtype.

Uw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat u meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt uw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.

Allround schoonheidsspecialist

ANBOS erkend.
Allround ANBOS Schoonheidsspecialist

Salon Elize is opgericht door Elize Boes. Elize is een gediplomeerd allround Schoonheidsspecialiste en de praktijk is dan ook aangesloten bij de branchevereniging ANBOS.

Cenzaa Cosmedische huidtherapie

Ze heeft altijd gedroomd een eigen schoonheidssalon te runnen, toen de mogelijkheid zich voordeed om een eigen salon te beginnen heeft ze deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. Het zelfstandig ondernemerschap vervult ze met veel plezier en passie voor het vak zelf. Ze is leergierig en volgt jaarlijks diverse trainingen om zo altijd op de hoogte te zijn wat er allemaal speelt op het gebied van huidverzorging. In de salon wordt gewerkt met het merk Cenzaa®, hier is voor gekozen omdat deze producten een combinatie zijn tussen Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie. Op deze manier kan er tijdens de behandelingen in combinatie met de producten nog meer resultaten worden behaald. In de salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Wij streven ernaar om van iedere behandeling een ware beleving te maken, bij aanvang van elke behandeling nemen we dan ook graag de tijd om een persoonlijk behandel- en verzorgingsplan op te stellen uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij zijn specialist te noemen is als het gaat om ont-stressen en ontspanning.

Vakkennis, passie & liefde!

Vakkennis, passie en liefde vindt u natuurlijk ook terug bij onze hand- voet- en lichaamsverzorging. In de Salon is iedereen van harte welkom. Van jong tot oud. Van ontharing tot en met een uitgebreide gezichtsbehandeling of van alleen epileren tot het lakken van uw nagels. Alles kan! Ervaar jouw schoonheid.

Het Cenzaa 6-stappen plan.

6 succesvolle stappen naar optimale huidverbetering!

Huidverbeteringsexpert.

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

 

Uw huid verdient advies op maat!
Als huidexpert analyseert Elize uw huidconditie en adviseert u bij welke producten uw huid baat heeft. Na iedere behandeling krijgt u een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan.

 • Reinigen van het gezicht

  De basis van goede gezichtsverzorging is goede reiniging

 • 2

  Dieptereiniging van het gezicht

  Zuiver de poriën diep voor optimale opname van cosmeceuticals

 • 3

  Het serum of Complex

  De meest krachtige dosis cosmeceuticals voor maximale huidverbetering

 • 4

  De 24H gezichtscrème

  Dé hydraterende beschermer tegen UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf!

 • 5

  Het gezichtsmasker

  De vitaminecocktail die zorgt voor een extra huidoppepper

 • 6

  Beschermen van de huid

  Bescherm uw huid extra tegen zon en UV-stralen

Cenzaa lifestyle!

Een unieke geur- en smaakbeleving!

Jouw lifestyle!

Cenzaa lifestyle collectie, heeft sfeervolle accessoires voor thuis. Creëer een prettige sfeer in huis en maak iets bijzonders van alledaagse momenten! Ervaar deze warme geurdimensie niet alleen in mijn salon maar ook thuis.

Waan je in de lifestyle wereld op deze salonpagina.

Cenzaa luxe behandelingen.

Ontdek én beleef deze heerlijke geurreis.