fbpx
Salon Elize - Sint-Jansklooster | IK Skin
11501
page-template-default,page,page-id-11501,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
Verzorging voor de meest kwetsbare huid.
silky-organic-recover-box-winnaar
Gun jij jezelf – of iemand die je lief hebt- een moment van geluk?

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De Silky Organic Recover Box; een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden. Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk! Hieronder lees je meer over onze missie en de Silky Organic Recover Box.

Silky Organic Recover Box

Welke producten vind je in de Silky Organic Recover Box? SILK+: Milde reiniging RECOVER+: Kalmerende huidherstellende 24H crème DE-ITCHY+: Beschermende en huidherstellende olie LIP+: Milde verzorgende vegan lipbalsem

Medical Skincare by IK Skin Perfection.

DE FEITEN OP EEN RIJ

Salon Elize voor de meest kwetsbare huid.

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat “huidzorg bij kanker” een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft. Wist je dat de Medical Collection van IK Skin Perfection het enige product is dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?

Silky Organic Recover Box

Dit maakt de deze box zo uniek!

1.  Speciaal ontwikkeld voor, tijdens en na chemo, intensieve medicatie en zélfs bestraling

Ik-Skin kiest er bewust voor om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. Tevens hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking).

2. Unieke PH waarde, geeft bacteriën geen kans.

Onze uniek geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

3. Veilig te gebruiken zonder belastende en huidonvriendelijke stoffen

Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Dankzij natuurlijke mediceuticals kunnen we ingrediënten efficiënt inzetten zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

4. Salon Elize kiest voor een totaal concept.

Salon Elize kiest bewust voor IK Skin. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden wij ook een gezichtsbehandeling aan in de Salon welke speciaal afgestemd wordt op jouw huidzorg. Medical Skincare Specialist Elize adviseert voor thuisgebruik, voeding en lifestyle bij medicatie!

IK Skin – Cosmedical

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal.

Pure Power, Truly Natural! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt.

Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

Pure Power, Truly Natural.

Uw huid en medicatie.

Er toch goed en verzorgd uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt veel met je huid, daarom wil je je huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft jouw huid rust en extra verzorging nodig. Je kunt zelf veel doen om je huid te kalmeren en te beschermen.

Met respect, liefde en bescherming voor de aarde en jouw huid hebben wij bewuste keuzes gemaakt. Want jouw huid is uniek en verdient aandacht. Daarbij is de natuurlijke conditie en flora van de huid ons uitgangspunt.

IK Skin Perfection werkt met 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

NO-label!

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen.

Daarom gebruiken wij 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en geen ‘gekke’ toevoegingen.

Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – groene cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid. We hebben al onze producten ontwikkeld vanuit onze filosofie om een bewuste bijdrage te leveren aan het geluk van uw huid. Dit geluk vertaalt zich naar uw leven, naar de natuur en daarmee naar de toekomst van de wereld zodat we die met z’n allen een stukje mooier kunnen maken.