fbpx
Salon Elize - Sint-Jansklooster | Make-Up
10800
page-template-default,page,page-id-10800,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
PUI PUI Bruids- & avondmakeup
Binnen de salon is gekozen voor het hoogwaardig Italiaanse make-up merk Pui Pui. Het onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling.  Pui Pui is de professionele make-up waarmee de juiste look kan worden gecreëerd voor elke gelegenheid.

 

Pui Pui make-up is van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest, waardoor ze vrijwel geschikt zijn voor ieder huidtype. Pui Pui make-up is rijk aan vitamine A en vitamine E, die de huid op natuurlijk wijze voeden, hydrateren en revitaliseren. Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minerale basis.

 

Pui Pui biedt ook make-up op minerale basis, in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid of om cosmetische oneffenheden te vervagen. Make-up op minerale basis bevat bovendien ook nog huidverzorging. Alle make-up op minerale basis van Pui Pui geeft de huid een stralende glans, bevat actieve werkstoffen voor natuurlijke UV bescherming en is verrijkt met vitamine A en E om de huid te beschermen. Bovendien stimuleert het de huid om zichzelf te revitaliseren, activeert het de microcirculatie en laat het de huid stralen!

 

Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up met charisma. Elize is naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ook gediplomeerd visagiste.

De perfecte bruidsmake-up moet de hele dag blijven zitten. Bij Salon Elize werken wij dan ook uitsluitend met professionele make-up van PUI-PUI.

Bij een bruidsmake-up beginnen we altijd met een afspraak om een proefmake-up te maken. Op die manier kunnen we inventariseren wat uw wensen zijn en samen met u bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor de proefmake-up doen we meestal zo’n 3 tot 4 weken voor de huwelijksdatum.

Tijdens de proefmake-up bespreekt Elize met u welke stijl- en kleurwensen u heeft. Aan de hand van uw persoonlijke uiterlijke kenmerken, voorkeuren en uw bruidskleding zal onze styliste u een passend advies geven over de te gebruiken kleuren en stijl.

Het totaalplaatje moet immers perfect zijn: je trouwrapportage is misschien wel de enige professionele foto-shoot die u in uw leven doet. Als de aangebrachte proefmake-up naar uw zin is, leggen wij deze vast op uw persoonlijke stijlkaart.

OVERZICHT ARRANGEMENTEN BRUIDSMAKE-UP SALON ELIZE

 

Bruidsarrangement Basic*

Bruidsarrangement Standaard (Intake+proef make-up+bruidsmake-up)

Totaalprijs (incl. reiskosten tot 30 km*) € 159,95

 

Bruidsarrangement De Luxe**

Bruidsmake-up Luxe (intake+ Proef+Bruidsmake-up+ncl lippenstift +epileren en verven wenkbrauwen of harsen bovenlip)

Totaalprijs (incl. reiskosten tot 30 km*) € 179,95

 

Bruidsarrangement Exclusieve Gold***

Bruidsarrangement Deluxe (Intake+proef make-up+bruidsmake-up+ incl lippenstift+ epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen en One By One Wimperextensions))

Totaalprijs (incl. reiskosten tot 30 km*) € 239.95

 

*** meest geboekt in 2023!

 

Eerst alleen een proefmake-up ervaren?

Twijfel je misschien nog? Uiteraard kun je ook vrijblijvend alleen eerste een proefmake-up komen ervaren in de salon. De kosten hiervoor bedragen € 26,95

Trouwen doe je natuurlijk niet alleen!

De bruidsmeisjes, (schoon)moeders of getuigen willen er natuurlijk op hun best uitzien. Voor een upgrade-prijs (ongeacht welk arrangement) van slechts € 22,95 incl. btw p.p. meer worden zij ook mooi opgemaakt op de dag zelf (aansluitend aan de bruid op dezelfde locatie).

Op de trouwdag…
Voor het verzorgen van je bruidsmake-up moet je op de trouwdag zelf zeker een half uur rekenen. Elize zal op uw trouwdag de stijlkaart meebrengen om er voor te zorgen dat de make-up er op de trouwdag exact zo uitziet als je samen tijdens de proefmake-up heeft afgesproken.

Ook tijdens je trouwdag maken wij gebruik van alleen de professionele producten waarmee wij altijd werken. Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de aangebrachte make-up.

Touch-up of tweede stijl
Salon Elize biedt je de mogelijkheid dat je make-up in de loop van de dag nog een keer bij te laten werken. Zelfs een compleet andere stijl is mogelijk als u bijvoorbeeld voor het avondprogramma (feest) een andere (kleding)stijl kiest dan overdag tijdens de ceremonie(s), over de meerkosten voor de wens kunnen we nader afspraken maken tijdens het intake gesprek.

 

* reiskosten (heen- en terug) tot max. 30 KM zitten in het arrangement opgenomen, meer KM is geen enkel probleem echter dan wordt er 30 eurocent per extra KM doorberekend.