fbpx
Salon Elize - Sint-Jansklooster | Ontharing
10802
page-template-default,page,page-id-10802,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
Specialist in ontharing (waxing)!

Voor complete ontharing is waxen de meest effectieve manier. Bij Salon Elize waxen wij het hele lichaam behalve het hoofdhaar.

 

HARSEN (WAX)

Meer dan negentig procent van de Nederlandse vrouwen gaat regelmatig aan de slag met scheermes, scheerapparaat, pincet of harsstrip. De oksels, bikinilijn en benen zijn daarbij de gebieden die het vaakst worden onthaard.

 

 

Een andere manier van tijdelijke haarverwijdering is harsen of waxen. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op je huid. Hierbij komen je lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens trek je de hars tegen de haargroeirichting in van je huid. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.

 

Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo’n 3-8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels.

 

Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt. Heb je nog nooit je benen geharst of laten harsen? Probeer dan gewoon eens eerst je onderbenen om te kijken hoe het je bevalt. Ben je al verder bekend met het harsen, dan kun je ook eens een Brazilian wax proberen. Eenmaal een Hollywood of Brazilian wax gedaan, dan wil je niet meer anders…

ONTHARING TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

Bij Salon Elize is het ook mogelijk om u te laten ontharen tijdens en tegen het einde van de zwangerschap. Het is fijn om tijdens en na de bevalling geen last te hebben van haren.

De ontharingswijze gebeurd met was (waxen).  We brengen warme was op de huid van de benen en/of schaamstreek. Daarna wordt de was eraf getrokken, met of  zonder ontharingsstrip, waardoor de  haren meekomen.

Er zit niets in de wax wat je baby kwaad kan doen,  dus het is gewoon veilig om tijdens je zwangerschap  je te laten waxen.