fbpx
Salon Elize - Sint-Jansklooster | COVID-19 Protocol
11578
post-template-default,single,single-post,postid-11578,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
mei 07 2020

COVID-19 Protocol

Je bent vanaf 11 mei weer welkom bij de ANBOS schoonheidsspecialist!

 

Vanaf 11 mei zijn ANBOS schoonheidsspecialisten weer geopend voor het geven van behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor jou klaar.

 

 

Schoonheidsspecialisten zijn verplicht om te werken met een ‘COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten’, samengesteld op basis van o.a. de richtlijnen van het RIVM.

 

Alleen op afspraak
Zo is het verplicht om alleen op afspraak te werken. Bij het maken van de afspraak, telefonisch of schriftelijk, zal gevraagd worden of je COVID-19-gerelateerde klachten hebt.

Dit is één van de protocollen waarmee ANBOS schoonheidsspecialisten werken om jouw veiligheid, en die van de medewerkers, te waarborgen. Jouw ANBOS-specialist zorgt dat je vooraf de gerichte informatie ontvangt over alle maatregelen.

Zo kun je erop vertrouwen dat je bij de ANBOS schoonheidsspecialist in veilige handen bent.