fbpx
Salon Elize - Sint-Jansklooster | Schoonheidssalon Elize bestaat 1 jaar!
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
jun 20 2017

Schoonheidssalon Elize bestaat 1 jaar!

De tijd vliegt: deze maand is Schoonheidssalon Elize namelijk precies een jaar in Sint-Jansklooster gevestigd. De salon beschikt over een ruime behandelruimte waar Elize Boes alle behandelingen optimaal uit kan voeren.

“Ik vind het heel belangrijk om alle behandelingen naar wens van de klant uit te voeren. En kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht staan daarbij voorop. Dat is mijn sterke punt en dat zie je dan ook terug in mijn vertrouwde én vaste klantenkring”, vertelt Elize trots.

Specialiteiten zijn Cenzaa gezichtsbehandelingen, ontspannings- en hotstone massages, (bruids) visagiemake-up, ontharing (wax) en handverzorging. Salon Elize® is officieel partner van de topmerken Cenzaa® en Pui Pui make-up.

“Klanten kunnen hier komen voor korte behandelingen, zoals epileren en harsen, maar ook voor een weldadige massage of uitgebreide gezichtsbehandeling in combinatie met bijvoorbeeld ontharing van benen en gezicht. Klanten worden dus letterlijk van top tot teen behandeld.”

Jubileummaand oktober
Het jubileum wordt gevierd met diverse acties, extra’s en mooie prijzen. “Wie hier in de maand oktober een gezichtsbehandeling ondergaat maakt kans op een heerlijke Cenzaa® Moments gezichtsbehandeling.” Dé ultieme wellnessbehandeling t.w.v. 69,00 euro.

Deze behandeling bestaat uit een voetenbad met een heerlijk kopje thee, een geurreis, korte nekmassage, dubbele reiniging, milde peeling, zuiverend masker, East meets West Huidanalyse, onderbeenmassage, het verwijderen onzuiverheden, serum, drukpuntmassage, serum, masker, ontspannings massage, uitgevoerd met mijn onderarmen op uw armen, schouders en decolleté, serum, oogcrème, decolletécrème, dag- of nachtverzorging en ter afsluiting weer een heerlijk kopje Cenzaa thee.

Daarnaast krijgt iedere klant in de maand oktober 10% kassakorting op alle professionele make-up van het Italiaanse topmerk Pui Pui. Tevens zijn er ook leuke extra’s ontvangen zoals gratis testers van alle topproducten én hoog oplopende productkortingen in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Meer informatie over de acties én Salon Elize® is te vinden op www.salonelize.nl en op Facebook: http://nl-nl.facebook.com/schoonheidssalonelize